Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Keuken Kampioen Divisie Verdubbelaar | Wedtips

4 verdubbelaars gepost, 4 keer gewonnen! Vanwege dit succes voor deze vrijdag een verdubbelaar met twee wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie.

Excelsior – Jong FC Utrecht: Excelsior win (1.30 odd)

Excelsior is bezig aan een sterk seizoen en staat tweede in de competitie. D man in vorm is natuurlijk Thijs Dallinga met al 20 goals, evenveel als Jong Utrecht heeft gemaakt. Zij staan 14e en hebben al 4 wedstrijden niet meer gewonnen. Wij zien Excelsior hier met de 3 punten aan de haal gaan.

MVV – Jong PSV: Beide teams scoren JA (1.53 odd)

Onze tweede keuze is de wedstrijd in Maastricht tussen MVV en Jong PSV. Ze zijn beide bezig aan een wisselvallig seizoen waarbij vooral opvalt dat MVV veel tegengoals krijgt, al 33 in 15 wedstrijden. Wij verstigen onze hoop op de aanvallers van MVV die wel in staat moeten zijn om te scoren. Aanvoerder Sven Bummel scoorde er vorige week twee en we hopen dat hij dit kunstje gaat herhalen. Jong PSV is vrij degelijk met een doelsaldo van 23 voor en 25 tegen. Met Ruud van Nistelrooy als coach zien we Jong PSV wel een goaltje meepikken in deze wedstrijd.

 

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo