fbpx
€50 gratis weddenschap

Het was een zaterdagavond een flinke domper voor Oranje in Podgorica Montenegro. Tijdens een matige wedstrijd stond het Nederlandselftal 0-2 voor. Er leek geenwolkje aan de lucht voor Oranje die zich zou gaan plaatsen voor het WK in Qatar. De avond eindigde in een vreselijke domper omdat Montenegro tweemaal wist te scoren in de laatste 8 minuten. Wat zijn de kansen voor Nederland om toch te plaatsen voor het WK?

Nederland speelt dinsdag 16 november de grote finale tegen Noorwegen in De Kuip. In Groep G staat Nederland bovenaan met 20 punten. Vlak daarachter staan nummer 2 Turkije en nummer 3 Noorwegen met beide 18 punten. Enkel de nummer 1 wordt direct geplaatst voor het wereldkampioenschap. Het wereldkampioenschap voetbal wordt in 2022 gehouden in Qatar. De openingswedstrijd is op 21 november en de finale is op 18 december.

Nederland moet minimaal gelijkspelen tegen Noorwegen om direct te kwalificeren voor het WK. Bij verlies kan Nederland direct uitgeschakeld zijn. De spanning zit er behoorlijk in bij de Oranjefans.

Nederland is met een odd van 1,40 favoriet tegen Noorwegen. Op dit moment n van de beste spelers ter wereld Haaland speelt dinsdag niet mee. Wil jij een weddenschap plaatsen op Nederland? Klik dan op de onderstaande afbeelding.

De wedtip van BetFans: Nederland wint eerste helft met under 1.5 goals.

 

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Na het inzetten van je stortbedrag (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.