Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Is Zebet een betrouwbare bookmaker?

Zebet is een van oorsprong Frans bedrijf opgericht in 2004. Sinds 2022 hebben ze een Nederlandse vergunning van de Kansspelautoriteit. Zebet biedt alleen sportweddenschappen aan en concurreert in Nederland dus met bedrijven zoals bet365, Circus en Jack’s Casino

Aangezien Zebet een vergunning heeft van de Kansspelautoriteit is het zeker een betrouwbaar bedrijf. Onze eigen ervaring is qua betrouwbaarheid dan ook positief over Zebet. Storten en uitbetalen gaat veilig en gemakkelijk. 
Wil je alles weten over Zebet, lees dan onze review hier.

Welkomstbonus Zebet

Zebet geeft een free bet van 100% bovenop je storting tot een maximum van 50 euro. Je krijgt deze free bet meteen na je storting en er zitten verder geen voorwaarden aan. Je kan de free bet in 1 bet inzetten of over meerdere bets verdelen, je hebt zelf helemaal de keuze dus.

Superodds Zebet

Hét pluspunt van Zebet zijn wat ons betreft de SUPERODDS die dagelijks worden aangeboden. Hierbij worden enkele odds stevig verhoogd. Zo gaan odds geregeld van 1.40 naar 2.00, wat jouw winsten dus vergroot! Lees hier alles over de Zebet boosts en hoe je hiermee winst kan maken.

SuperOdds Zebet

Is Zebet een goede bookmaker?

De welkomstbonus en de superodds maken het de moeite waard om te spelen bij Zebet. Het is altijd verstandig om bij meerdere bookmakers een account te hebben om zo te beste odds te kunnen inzetten. De odds boosts van Zebet zorgen ervoor dat je echt grotere kans hebt om winst te maken met je weddenschappen.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo