Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

Geanalyseerde Wedlijst | Champions League

Vanavond start de 4de speelronde in de groepsfase van de ChampionsLeague om 18:45. De grootste clubs terwereld nemen het tegen elkaar op om de groepsfase te overleven. Lees verder voor analyses en een speciale combobet wedtip.

De eerste wedtip is voor de wedstrijd Dynamo Kiev VS FC Barcelona. De club van Frenkie de Jong en Depay zit in een vreselijk diep dal. In de laatste drie wedstrijden werd niet gewonnen. In de Champions League is Barcelona nog niet klaar. De club kan haar financile situatie opkrikken door de groepsfase te overleven. Niets is belangrijker dan winnen vanavond tegen Dynamo Kiev.

FC Barcelona winst tegen Dynamo Kiev. (Quotering 1,61)

De tweede wedstrijd in dit lijstje is Juventus tegen Zenit Petersburg. Juventus strugglet de laatste weken in de Serie A. In de laatste drie wedstrijden werd niet gewonnen. De 36-voudig winnaar van de Serie A speelt in de Champions League daarentegen de sterren van de hemel. Titelverdediger Chelsea werd in de groepsfase al weggespeeld in Turijn.

Juventus winst tegen Zenit Petersburg. (Quotering 1,5)

De laatste wedtip in dit lijstje is op de wedstrijd Atalanta tegen Manchester United. Wij verwachten dat niemand behalve Christiano Ronaldo vanavond een ouderwetse Champions League wedstrijd op de mat legt. Een aanvallend Atalanta geeft ruimte weg achter verdediging wat kansen bied voor Man U.

Christiano Ronaldo schoten op doel over 1,5. (Quotering 1,72)

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Na het inzetten van je stortbedrag (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo