Exclusieve cashback voor tombola!

Speel casino of bingo bij

✓ vergunning van de Kansspelautoriteit 

€10 cashback!

€50 BONUS

200% bonus tot €50, dus stort €25 en krijg €75 om mee te spelen!
Bonusgeld is niet opneembaar, alle winsten zijn uit te betalen. 

Exclusieve cashback

BetFans heeft een exclusieve cashback bovenop de 200% bonus! Meld je via BetFans aan op tombola, stuur een bericht en krijg 10 euro terug!

1. Meld je hier aan op tombola

2. Stort een bedrag naar keuze (min. €10)

3. Stuur een screenshot van Tombola account + saldo naar +31 6 445 77 979

4. Na handmatige controle krijg je €10 cashback (via Tikkie of bankoverschrijving)

Voorbeeld: maak een storting van €10 waardoor je dankzij de 200% bonus met €30 kan spelen. Dankzij de €10 cashback kan je dus met €30 spelen zonder dat het je iets kost!

Geen kleine lettertjes of rare voorwaarden!

Bonus uitleg:
De bonus kan niet uitbetaald worden, maar er zitten verder ook geen voorwaarden aan de bonus. Je kan de bonus dus het beste zien als een extraatje waardoor je langer kan spelen. Alle winst die je behaalt kan je wel uitbetalen. Dus het bedrag hoger dan de bonus is uit te betalen.

Hoe kan je je aanmelden bij tombola?

1. Klik rechtsboven op ‘registreren’

Klik hier en klik vervolgens op registreren in de rechterbovenhoek.

2. Vul je e-mailadres in

Vul je e-mailadres in en wacht op de bevestigingsemail waar de verificatiecode in staat. Vul de verificatiecode in en klik op doorgaan.

3. Vul je gegevens in

Nu kom je op  een scherm waar je je gevens moet invullen. Ook je BSN (Burgerservicenummer) is nodig, dit om identiteitsfraude en andere illegale dingen tegen te gaan.

4. Bevestig je leeftijd via iDin

Nu dien je je leeftijd te bevestigen. Aangezien tombola niet toegankelijk mag zijn voor minderjarigen is het van belang dat dit gebeurt. De verificatie van je leeftijd gaat via je bank. Dit kan met ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank en bunq.

5. Upload je ID bewijs

Nadat je leeftijd is bevestigd is het nodig op een foto van je ID bewijs te uploaden. Dit kan een paspoort, ID of rijbewijs zijn. Dit is een verplichting vanuit de Nederlandse overheid. 
Nadat je de foto hebt geüpload wordt dit gecontroleerd, dit kan een tijdje duren.

6. Accepteer de algemene voorwaarden

Nu moet je de algemene voorwaarden van tombola nog accepteren. Hier staan verder geen rare dingen in, dus dit kan je zonder problemen doen.

7. Limieten instellen

Een eis van de Nederlandse wetgeving is dat je je speellimieten moet instellen. Je moet bij tombola bijvoorbeeld instellen hoeveel je maximaal kan storten en hoeveel uur je maximaal kan spelen op tombola. Dit zorgt voor een verantwoorde spelomgeving.

8. Gebruikersnaam en wachtwoord kiezen

De laatste stap van je registratie is het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Als je dit hebt afgerond hebt is je account klaar om te gebruiken!

Bij tombola kan je terecht voor het beste bingo aanbod van Nederland! Je kan hier bingo spelen voor echt geld. Voor nieuwe spelers ligt een bonus klaar van maar liefst 200%, een beter begin kan je dus niet wensen. Het grote voordeel is dat je al bingo kan spelen vanaf 10 cent per bingokaart. Tombola is dus voor elke speler, groot of klein, interessant!

BetFans gebruikt cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Als je deze website verder gebruikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. View more
OK
BetFans
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord

Op de hoogte blijven van de beste bonussen en free bets?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief