fbpx
€50 gratis weddenschap

Inmiddels staan we op 3 uit 3 met onze verdubbelaars! Voor de Europa League/Conference League plaatsen wij deze verdubbelaar:

HJK Helsinki – Alashkert FC: HJK win (1.45 odd)

Beide teams zijn al uitgeschakeld in de Conference League; HJK heeft 3 punten, Alashkert is nog puntloos. Alashkert uit Martuni (Armeni) heeft meer dan 3000 kilometer moeten reizen voor deze wedstrijd. Deze lange vliegreis zal de Armenirs niet ten goede komen denken we. We verwachten een overwinning van HJK in het eigen stadion.

Bayer Leverkusen – Celtic: Leverkusen win (1.50 odd)

Deze wedstrijd in de Europa League is voor beide ploegen van belang, ze kunnen zich beide nog kwalificeren voor de knockout fase. Leverkusen staat eerste met 10 punten, Celtic staat derde met 6 punten. Celtic zal voor de winst moeten gaan als ze nog een goede uitgangspositie willen hebben. In de wedstrijd op Celtic Park kende Leverkusen weinig moeite met Celtic; het werd maar liefst 0-4 voor de Duitsers. Wij verwachten dan ook dat Celtic zich geen raad weet met het meten winnen en wederom zal verliezen van Leverkusen.

 

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P