fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

Na de winnende verdubbelaar van gister op de Champions League hebben we vandaag een nieuwe verdubbelaar.

Besiktas – Ajax: Ajax win (1.36 odd)

In de thuiswedstrijd tegen Besiktas heeft Ajax bewezen dat ze (veel) meer kwaliteit bezitten dan Besiktas. Met een 2-0 nederlaag kwamen de Turken nog goed weg uit Amsterdam. De statistieken van die wedstrijd spreken boekdelen: 71% balbezit en 22 schoten. Erik ten Hag heeft aangegeven andere spelers een kans te geven, maar wat ons betreft hoeft dat niet slecht te zijn. We zien Ajax dan ook gewoon winnen van Besiktas.

Inter Milan – Shakhtar Donetsk: Inter win (1.28 odd)

Inter is in aardig goeden doen in de Serie A; dit weekend werd Napoli met 3-2 verslagen. Ook Shaktar doet het aardig in hun eigen land, ze zijn gedeeld koploper. In deze Champions League wedstrijd kan Inter een plek in de knockout ronde veiligstellen wanneer ze winnen. Shakhtar pakte slechts 1 punt uit 4 wedstrijden en is zo goed als uitgeschakeld. In de uitwedstrijd hielden deze ploegen elkaar op 0-0, maar we verwachten vandaag gewoon winst voor Inter in hun eigen stadion.

Sheriff Tiraspol – Real Madrid: Beide teams scoren in 1e helft NEE (1.20 odd)

De derde bet in onze verdubbelaar heeft een odd van 1.20, onze inschatting is dat Sheriff en Real Madrid niet beide scoren in de eerste helft. Sheriff doet het nog verrassend goed in de Champions League en heeft 6 punten uit 4 wedstrijden, mede door hun winst in Bernabeu. We verachten een afwachtend en verdedigend Sheriff en zien dan ook niet gebeuren dat beide teams zullen scoren in de eerste 45 minuten.

MELD JE VANDAAG AAN BIJ BET365 EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAPTOT 100 EURO!

De grootste bookmaker van de wereld is live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan op enkel of combi-weddenschappen ingezet worden en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde.

  1. Meld je hier aan bijBet365
  2. Maak een storting tussen de 5 en 100 euro.
  3. Na het inzetten van je storting (minimale odd 1.2) ontvang je een gratis weddenschap ter hoogte van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij.

Meer weten over Bet365?Lees onze review hier.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.