fbpx
€50 gratis weddenschap

Op 3 juni 2022 speelt het Nederlands elftal de openingswedstrijd van groep 4 in de Nations League. De eerste keer sinds 1998 dat Nederland de Belgen treft in een officieel toernooi. 

Verwachte opstelling Nederland


 

Verwachte opstelling België


Laatste update 14 mei 2022 

Welke speler is in vorm?

Nederland heeft een voetbalelftal met veel kwaliteit. De meeste voetballers hebben pieken en dalen in hun carrière.

Speler in vorm bij Nederland is op dit moment Danjuma Groeneveld. Met zijn club Villarreal behaalde hij dit seizoen een top prestatie in de Champions League door de halve finale te bereiken. Danjuma is dit seizoen zowel in de Champions League als in La Liga topscorer van zijn team. 

Misschien wel de beste speler van de wereld en in topvorm bij België is Kevin de Bruyne. Bij zijn club Manchester City is Kevin de Bruyne veruit de beste speler. Als middenvelder scoorde hij dit seizoen 15 keer en gaf hij 7 assists in 28 wedstrijden. 

Wedtips

Met Louis van Gaal aan het roer heeft Nederland twee goede wedstrijden laten zien tegen Duitsland en Denemarken. Op dit moment zijn Nederland en België sterk aan elkaar gewaagd. In het nieuwe 3-5-2 systeem werkt Nederland aan een tactiek waarbij zij het lastig maken voor aanvallend spelende teams. 

Onze verwachting is dat Nederland uit in België met minimaal 1 punt naar huis gaat. Onze wedtip is:

Wedstrijd resultaat: X/2
Odd: 1.66

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P