79ste minuut Wedstrategie bij voetbalwedden

De 79ste minuut strategie is een nog redelijk onbekende strategie bij de gemiddelde doorsnee voetbalwedders. De 79ste minuut wedstrategie is een strategie dat snel resultaat geeft na het plaatsen van je weddenschappen. Het is mogelijk om een lekkere winst te behalen op deze strategie zolang jij het hoofd koel houdt, denkt aan de lange termijn, en je portfolio goed gebruikt. 

Wat is de 79ste Minuut Wedstrategie?

Een interessant feitje is dat deze strategie is gebaseerd op het feit dat er nauwelijks nog tweemaal wordt gescoord na de 79ste minuut bij een voetbalwedstrijd. Je plaatst dan ook na de 79ste minuut een weddenschap op bijvoorbeeld under 2.5 of under 3.5. De value is vaak goed voor een kleine kans. Zie hieronder een goed voorbeeld. 

Beste bookmakers voor seizoensweddenschappen

RankBookmaker
Bonus 
1 100% tot €100 gratis weddenCLAIM

Welke wedstrijd kies je voor de 79ste Minuut Wedstrategie?

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de statistieken. Hieruit blijken de belangrijkste gegevens waar jij als gokker op kan inspelen bij de bookmakers. Kijk dus altijd naar het resultaat van beide teams in voorgaande wedstrijden. Controleer goed hoeveel doelpunten zij scoren en hoeveel zij er tegen krijgen. Als er gemiddeld weinig wordt gescoord is deze wedstrijd geschikt voor de 79ste minuut wedstrategie.

Voorbeeld van een succesvolle 79ste Minuut Bet

Bij de onderstaande voetbalwedstrijd speelt Liverpool tegen Crystal Palace. Uit de voorgaande statistieken blijkt dat Liverpool altijd gecontroleerd voetbalt en weinig bijzonderheden liet zien in de voorgaande wedstrijden betreft doelpunten. Na de 2-0 van Mané stond de weddenschap voor under 4.5 goals op een quotering van 1,22. Dit is een zeer goede quotering voor de huidige omstandigheden. 

 

Uit de wedstrijdsamenvatting blijkt dat er geen rode kaarten zijn gevallen en dat Liverpool degelijk voetbal speelt zonder veel risico. De favoriete voetbalclub speelt behoudend en is blij met de 3 punten. Daarom is de geëindigd in een twee – nul overwinning en er zijn geen doelpunten meer gescoord in de resterende minuten. Afhankelijk van jouw bankroll kun je hier een lekkere winst op behalen. Plaats nooit je gehele weddenschap op één wedstrijd. Hierdoor laat je geluk te veel afhankelijk van de winkansen. Gebruik altijd een vast percentage van je speeltegoed tussen de 5% en 25%. De huidige stand en wedstrijdgeschiedenis is zodat je deze weddenschappen kan blijven winnen. 

Hoe vergoot ik mijn winkansen?

Vergroot je kansen bij deze wedstratgie door gebruik te maken van bookmaker bonussen en free bets. Gratis speeltegoed en gratis weddenschappen worden door veel bookmakers aangeboden voor zowel nieuwe als bestaande spelers. Bekijk hier de lijst van de beste bookmakers met de meest geschikte bonussen en gratis weddenschappen

Veelgestelde vragen

Bij iedere bookmaker mag je gebruik maken van de 79ste minuut wedstrategie bij het plaatsen van weddenschappen.

Probeer ook eens de Proportioneel Wedden Strategie of Volg Professionele Gokkers!

De beste bookmakers met Gratis Weddenschappen vind je in deze lijst. 

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
Accept
BetFans
Logo
Herstel Wachtwoord

Ontdek hier de #1 inzet techniek met €100 bonus

Maak vandaag nog wat winst!

Screen-Shot-2022-08-24-at-1.06.35-PM-1661339237.3755

Ontvang hier meteen ons stappenplan per email!

De afbeelding laat een risicoloze winst zien van €130,66